Важна рецепта за предпазване от рак дава упование на мнозина! Сергей Бару е народен лечител, който твърди, че така би могло да се победи не само тази болест!
„Най-ценното в чесъна е активната му съставка алицин. Тя обаче се образува само ако скилидките се нарежат или намачкат.
Предпазване от рак с еликсир от чесън
„За да накараш ензимът да действа, е необходимо да намачкаш, да накълцаш или да смелиш чесъна. Но не само! Необходимо е след това да го оставиш 5-10 минути, за да метаболизира алиинът. А много хора тутакси го ядат или сипват в манджата. По такъв начин алицинът не се образува. Щом минат 10-15 минути, чесънът се готви на слаб до умерен огън още 10-15 минути. Ако е повече, топлината разгражда алицина. Колкото по-дълго готвите чесъна, толкова повече хранителни вещества губите. След 45 минути на котлона от чесъна нищо не остава. А ако ще го използвате за цяр, най-добре го приемайте суров и дори поникнал.“ – споделя още Сергей Бару.
За пикантния му еликсир, с който се прави предпазване от рак, са нужни малък съд, нож, кана с капак, 2 ч. лъж. ябълков оцет, 2 смачкани много добре скилидки чесън, 2 ч. лъж. пресен сок от лимон, 1/4 ч. лъж. лимонена киселина, 3-4 см. пресен джинджифил (обелен и настърган), щипка лют пипер, 2 чаши вода.
Кипнете вода в малък съд и изключете котлона. Докато водата завира, накълцайте чесъна и го оставете „да си почине“ около 10 минути. Добавете съставките през цедка за чай или през рехав плат в каната. Долейте водата в нея и изчакайте 5 минути, като поразбърквате. Сервирайте веднага с мъничко мед.
Сергей Бару препоръчва еликсирът да се изпива изведнъж и така всеки ден за поне 2 седмици. След няколко месеца се повтаря и по този начин ракът отива все по-далеч от човека. При редовна употреба на напитката болестта става доживотен мираж за тялото, узна Doctorbg.net.
ОЩЕ ОТ Здравна култура
актуално от седмицата
Домашна рецепта срещу шипове
Каквото и да опитвате срещу шиповете усещате, че болката не отминава? Предлагаме ви алтернатива на класическото лечение на т.нар. остеофити - една стара рецепта от...
коментари