Чаят от копър има страхотен аромат и вкус, но той също така и регулира храносмилането. Семенцата в този чай дори и в Индия се сервира в края на хранененето, за да може храносмилането да работи колкото е възможно по-добре.
Също така обърнете внимание на храната, която ядете в този период. Избягвайте продукти, които и в противен случай подуват, като боб и зеле и намалете консумацията на сладки, а увеличете приема на продукти, които имат диуретични свойства (цитруси, лук, маруля, домати, целина, магданоз). Разбира се, винаги можете да си сварите още някой диуретичен чай - червена боровинка, царевичена коприна, магданоз, ...
ОЩЕ ОТ Диети и хранене
Свързани
актуално от седмицата
Домашна рецепта срещу шипове
Каквото и да опитвате срещу шиповете усещате, че болката не отминава? Предлагаме ви алтернатива на класическото лечение на т.нар. остеофити - една стара рецепта от...
коментари